Wie zijn wij?

Rijngas is een relatief jong, flexibel en klantgericht bedrijf. Wij zijn actief als vloeibaar propaanleverancier in de meest ruime zin van het woord. In de tijd dat Rijngas actief is op de Nederlandse markt hebben wij met ons bedrijf een spectaculaire groei doorgemaakt.
Deze groei kon worden gerealiseerd door zeer klantgericht te werken. Wij onderscheiden ons door innovatieve producten te bieden tegen uiterst scherpe prijzen en een optimale technische ondersteuning. Vloeibaar propaan (LPG) is en blijft een "standaard" product. Wij hebben aangetoond dat ook met een traditioneel product als propaan, nieuwe ontwikkelingen mogelijk zijn waarmee toegevoegde waarden kunnen worden gerealiseerd.

Naast het leveren van innovatieve producten, streeft Rijngas naar kwaliteit. Voor ons is kwaliteit, het leveren van de gevraagde hoeveelheid product op de juiste plaats, op een veilige manier en tegen een marktconforme prijs. Daarnaast zorgen wij dat de gehele administratieve afhandeling tot in detail goed is verzorgd. Onze medewerkers zijn de basis voor de vereiste kwaliteit. Wij streven er dan ook naar om voor hen een werkplek te creƫren, waar zij zich gewaardeerd en betrokken voelen. Continue scholing van onze medewerkers en verbetering van onze processen, garandeert onze kwaliteit ook op lange termijn.

Rijngas levert vloeibaar propaan in zowel flessen als vast opgestelde tanks. Met een volledig dekkend netwerk kunnen wij onze producten leveren in heel Nederland.

Wij werken samen met slechts drie logistieke dienstverleners voor geheel Nederland. Deze partners van ons, zijn met zorg geselecteerd en vervoeren volgens onze hoge kwaliteitsstandaard conform alle hiervoor geldende regels in relatie tot het vervoer van gevaarlijke stoffen.

Wij hebben ons sterk gespecialiseerd in het leveren van LPG voor heftrucks. Een eigen ontwikkelde, uiterst lichte fles van aluminium is de basis voor ons uniek Heftruck Comfort Systeem. Dit zeer service gerichte concept, regelt de LPG voorziening voor de heftrucks op een veilige en efficiƫnte manier zonder dat de klant moet investeren.

Grote verbruikers bieden wij de mogelijkheid, om op het terrein van de verbruiker een heftruckgasvulinstallatie op te stellen. Deze installatie wordt volledig door ons onderhouden en automatisch bevoorraad.

Website ontwerp door Haeyn Media | Websites die gevonden worden
Webdesign, Gevonden worden & Web Analytics