Onze visie

Visie van onze directeur

Mijn visie is om een betrouwbare partner te zijn, en te blijven, voor onze klanten. Wij streven ernaar om de verwachtingen van onze afnemers te overtreffen en onze eigen doelstelling te realiseren.

Ons zakelijke doel is om onze klanten van dienst te zijn. Wij bieden producten aan die innovatief zijn en doeltreffender dan die van onze concurrenten. Voor ons is kwaliteit, het leveren van de gevraagde hoeveelheid product, op de juiste plaats, op een veilige manier, tegen een marktconforme prijs. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de gehele administratieve afhandeling tot in detail goed verzorgd is.

Om klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, hebben wij ons gespecialiseerd in propaangas in de meest ruime zin van het woord.

Door de zeer sterke groei van Rijngas zal ons bedrijf in de toekomst groter en complexer zijn dan nu. Wij zullen er echter voor zorgen dat ook in onze groeiende organisatie de klant en onze medewerkers zich gewaardeerd blijven voelen.

Wij zien graag dat onze medewerkers hun werk niet beschouwen als een bezigheid, maar als een roeping. Niet als een noodzakelijke taak om hun brood te verdienen, maar als een kans tot persoonlijke ontwikkeling en voldoening.

Alle medewerkers van Rijngas worden beschouwd als unieke individuen met waardigheid en intrinsieke waarde, ongeacht het werk dat ze doen. Zij worden verenigd in een gemeenschappelijke missie, en iedereen draagt zijn of haar onmisbare, uitstekende werk bij, opdat de individuele inspanningen samen een collectief resultaat geeft.

Wij bestaan niet om winst te maken. Dit is geen eindpunt, maar een middel waarmee we kunnen doorgaan als een sterke, onafhankelijke onderneming.

NorbertRomijn.JPG

 

 

Norbert Romijn
Directeur Rijngas BV

Website ontwerp door Haeyn Media | Websites die gevonden worden
Webdesign, Gevonden worden & Web Analytics